Germanes Buades
actualitatFira Horeca 2022
Horeca Mallorca

Fira Horeca 2022

Els dies 7, 8 i 9 de febrer assitirem com expositors a  Horeca Balears 2022, la fira de referència per els profressionals del sector d’hostaleria, restauració i servei d’àpats que té com escenari el Velòdrom Illes Balears (Palma de Mallorca).

Podeu demanar la vostra invitació contactant amb nosaltres via mail o telèfon al 971 492 001 

Un esdeveniment que ens permetrà mostrar els nostres productes i novetats, intercanviant punts de vista i coneguent de primera mà les necesitats dels nostres clients i potencials clients, així com les tendències del mercat a través de les conferències, tasts, i demostracions programades.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad