Pollastre

Pollastre i aviram

El pollastre completa la nostra línia de producte.

És producte nacional, fem matances i especejaments tots els dies amb la finalitat d'assegurar la frescor i cobrir les necessitats dels clients.

Treballam amb els millors proveïdors de pollastre nacional que respecten el benestar animal. Comptam amb pollastre de camp, pollastre pio, gallina, ànnera (ànec), indiot (gall d’indi), pollastre ecològic, pollastre halal 

Els pollastres PIO, són animals de creixement lent per aprofitar tots els nutrients, sempre amb pinsos vegetals enriquits amb vitamines i minerals i, sobretot amb molta cura del benestar animal.

  • Pit: Carn amb molt poca quantitat de greix, ideal per fer a la planxa, arrebossat, fregir…
  • Quart de cuixa de pollastre: Conté una major quantitat de greix que fa que sigui més sucosa i tendra, ideal per rostir. S’ofereix amb os o sense.
  • Cuixa de pollastre: És la part que més greix té; aporta gran sabor i és ideal per guisos i al forn.
  • Ales: Poden anar o no adherida a la cuixota d’ala.
  • Mòlta de pollastre: Magre de pollastre en el que el seu greix pot variar, Ideal per a fer pilotes de pollastre. 
  • Vísceres: Ideal per fer brou i sopes.
Pollastre
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad