Carne Halal Mallorca

Halal

Oferim una àmplia gamma de productes certificats pel mètode Halal: xot, pollastre, indiot, vedella, conill.

En un territori obert al món i plural com l’Illa de Mallorca, la carn Halal cada vegada té un major consum.

H a l a l

Halal significa que està permès segons el que diu l’Alcorà. Seguint els estrictes requisits que marca aquest protocol musulmà, els animals són criats en condicions de benestar animal, alimentats de manera natural sense cap tipus de pinsus que continguin hormones de creixement, antibiòtics o proteïnes artificials) i sacrificats seguint el ritual musulmà. 

Les carns amb certificat Halal han de complir uns requisits molt estrictes i per no contaminar-se amb cap altre producte, estan separades i identificades. 

El certificat Halal és un segell de garantia de qualitat i el seu consum no només és seguit per musulmans, sinó per molts consumidors que aposten per productes sostenibles i d’alta qualitat. 

El terme Halal no està només vinculat a la carn, sinó a un estil de vida saludable i respectuós.

Me de Mallorca
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad