Germanes Buades

Empresa

Germanes Buades
Germanes Buades

Som una empresa local i familiar que fa el que millor sap des de fa més de 30 anys.


Som majoristes de carn fresca i de qualitat, Treballem amb producte local (xot i porcella) i nacional (vedella, pollastre i porc). Seguim tota la traçabilitat dels animals, des del seu naixement a la granja fins l’arribada a la fàbrica amb l’objectiu d'obtenir el millor producte i oferir el millor servei.

Som una empresa competitiva, líder del sector a Mallorca i per extensió de les Illes Balears.

Oferim un servei totalment personalitzat a distribuÏdors i clients finals ja que treballem amb moltes gammes de producte i tot tipus d’especejaments.

Feim servei a domicili i comandes on-line, disposem de una flota logística capacitada per cobrir la demanda en temps rècord amb els despecejaments que demandi el client amb el servei més individualitzat.

3 0 a n y s

Proveïdors
Germanes Buades
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad