Germanes Buades

RSC

Ens preocupem pel medi ambient i cercam l'excel·lència en tots els camps.

Ens preocupem pel medi ambient i cerquem l'excel·lència en tots els camps.

A Germanes Buades som conscients de l'impacte que suposa la nostra activitat i seguint els ODS de l’Agenda 2030, estam integrant mesures per crear un model d'economia circular que ens permeti reduir els residus amb l'objectiu de crear un entorn més net i sostenible, reduint la petjada hídrica i de carboni.  Tot això sense descurar la qualitat i frescor que ens caracteritza.

A Germanes Buades apostem per la investigació, el desenvolupament i la innovació seguint diferents línies:Recuperar productes perquè es reincorporin als processos productius i crear un model de economia circular.Introducció d'energies renovables per reduir la petjada de carboni.Remodelar les instal·lacions per optimitzar el consum d’aigua i reutilitzar-la amb l’objectiu de reduir la petjada hídrica.Desenvolupar un projecte de trasnformació digital. Apostar pel producte local i els ramaders de Mallorca. 

S o s t e n i b i l i t a t

Germanes Buades
Germanes Buades
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad