Catiana, Margalida i Ramon

Història

1 9 7 5

E

En Tòfol i na Margalida Buades vàren començar al món de la carn amb una botiga al casc antic de Palma, que després varen traslladar al Mercat de l'Olivar, amb na Margalida Buades i la seva germana com encarregades del projecte.

1 9 8 9

G

ermanes Buades Majorista neix el 1989 de la mà den Tòfol Mascaró a l’Escorxador de Palma. Després d’un breu període allà es traslladaren a unes instal·lacions pròpies a Mercapalma


1 9 9 2

E

l 1992 obrírem una botiga al casc antic de Palma, que després vàrem traslladar al Mercat de l'Olivar amb na Margalida Buades com encarregada del projecte.

2 0 1 1

G

ermanes Buades passa a mans dels fills i d’en Ramon, els quals aposten per modernitzar les instal·lacions amb les tecnologies més punteres, creant una xarxa de distribució pròpia a les Illes Balears.

2 0 2 1

A

ctuament, gràcies a la confiança dipositada pels nostres clients i l’esforç per millorar contínuament, hem aconseguit posicionar-nos com empresa líder del nostre sector a les Illes Balears.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad