Carn de porc fresca

Porc

Treballem amb porc nacional amb matances quasi diàries per mantenir la frescor.

Sovint la gent pensa que el porc té molt de greix i no és saludable menjar-ne molt, però res més lluny de la realitat: els talls magres contenen fins i tot menys calories que les carns vermelles i aporten vitamina B3, zinc, magnesi i ferro, entre moltes d’altres vitamines i minerals per a mantenir el correcte funcionament de l'organisme.

N a c i o n a l

Carn de categoria extra.

      • Rellom: Tendre, sucós i net de greix. S’usa per a rostir, planxa, graella o preparar marinats.
      • Cinta de llom: Peça més allargada i neta que el rellom; s’utilitza per adobar i filetejar.

Carn de primera categoria: 

    • Costelles de llom: Combinació d’os i carn amb un nivell de greix i tendresa perfecte.
    • Paleta: Es la part més sucosa i magra. S’utilitza per fer filets.

Carn de segona categoria.

      • Espatlla: és una carn magra i neta però menys sucosa que la part de la cuixa. Requereix coccions llargues.
      • Agulla: és la continuació de la cinta de llom; és una peça tendra i sucosa gràcies a la seva infiltració de greix, ideal per fregir o planxa.

Carn de tercera categoria.

      • Costelles: Tenen una petita quantitat de carn, ideal per fer a la graella.
      • Braó: Part equivalent a la garreta de la vedella. Té bastant de teixit cognitiu i os. Necessita coccions llargues i s’utilitza especialment per fer brous o guisats.
      • Magre: S’utilitza per fer carn picada. 
      • Cansalada o bacó: conté gran quantitat de greix, i avui en dia s’utilitza per a elaborar molts plats culinaris. Molt demandat. 
      • Saïm blanc: Part grassa que recobreix el llom (cansalada)
      • Papada, potes, mans, cua, orelles i morro: Parts cartilaginoses, ideals per fer brous i guisats.
Porc de Mallorca
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad