Germanes Buades, Mallorca

Xot

Mens de ramaders de Mallorca

Xot, xai, mens, bens... A cada lloc té un nom diferent, però un element comú: és el nostre producte local per excel·lència.

Q m . 0

Fem matança diària i especejaments de tota classe.

A part, hem tret una línia ecològica  certificada per el CBPAE en la qual els xots viuen en total llibertat i amb una alimentació natural. Els xots els venem sencers, despecejats envasats al buit o en format halal.

Carn de categoria extra. 

Costelles: Tenim de 3 tipus: d’Agulla (part alta), de pal (les de del centre) i les de ronyonada ( part baixa) sense os.

Carn de primera categoria

   • Cuixes: Es fan senceres, filetejades o desossades, peça molt demanda per fer guisats i altres varietats.
   • Braç: Aquest és un dels talls més demandats, tant sencer com desossat i trossejat. És ideal per a rostits.

Carn de segona categoria.

   • Cap: Es compon del cervell i llengua de l’animal.
   • Coll: El coll o bescoll és un tall molt econòmic i molt apropiat per a fer guisats, estofats, fons… proporciona un exquisit sabor al conjunt i és molt sucós i tendre.
   • Falda: La faldilla recobreix la paret de l’abdomen, entre les potes i sota el llom, fibrosa i gelatinosa, és un tall ideal per a fer guisats.
   • Manetes: Poden ser amb os o sense. Es poden fer amb salsa, arrebossades, guisades…
   • Pit: El pit és també molt saborós, es troba entre el coll i la faldilla conservant una important proporció de greix. És ideal per a fer un ragú o estofat.
Me de Mallorca
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad