Qualitat

Qualitat

Els nostres estàndars de qualitat començen a les granges, on fem una selecció de les millors races i animals. Duim un control de la criança i desenvolupament del producte, alimentació, creixement i vacunació.

En arribar a la fàbrica els productes passen per un exhaustiu control de seguretat i una supervisió global de tots els processos de condicionament, tall, envasament i lliurament. 

Disposem de una infraestructura capacitada i un gran equip humà competent per afrontar un gran volum de producció i comandes. Ens caracterizem per la nostra rapidesa, flexibilitat, personalització, fiabilitat del servei i qualitat de la carn.

Disposem de una flota de vehicles refrigerats per a la conservació i entrega del producte. Dissenyem fulles de ruta que ens permeten ser eficients, reduïnt la petjada de carboni, i entregar les comandes en qüestió d’hores o dies, i oferir preus més competitius.

G a r a n t i a

Germanes Buades
Qualitat
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad