Treballam amb els millors proveïdors de pollastre nacional que respecten el benestar animal. Comptam amb pollastre de camp, pollastre pio, gallina, ànnera (ànec), indiot (gall d’indi), pollastre ecològic, pollastre halal…
Els pollastres PIO, són animals de creixement lent per aprofitar tots els nutrients, sempre amb pinsos vegetals enriquits amb vitamines i minerals i, sobretot amb molta cura del benestar animal.
- Pit: Carn amb molt poca quantitat de greix, ideal per fer a la planxa, arrebossat, fregir…
- Quart de cuixa de pollastre: Conté una major quantitat de greix que fa que sigui més sucosa i tendra, ideal per rostir. S’ofereix amb os o sense.
- Cuixa de pollastre: És la part que més greix té; aporta gran sabor i és ideal per guisos i al forn.
- Ales: Poden anar o no adherida a la cuixota d’ala.
- Mòlta de pollastre: Magre de pollastre en el que el seu greix pot variar, Ideal per a fer pilotes de pollastre.
- Vísceres: Ideal per fer brou i sopes.