Germanes Buades
actualitatProjecte d’autoconsum compartit
Primer projecte d'autoconsum compartit a Mercapalma

Projecte d’autoconsum compartit

Com ja sabeu seguim apostant fort per la ruta traçada per l’Agenda 2030 i ens hem unit a la iniciativa d’autoconsum que impulsa Mercapalma juntament amb sis empreses participants més i que suposarà una major sobirania energètica i un important estalvi en el consum, a més de contribuir a alguns dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

A aquest primer projecte, la firma del qual es va realitzar el 21 de setembre passat, en seguiran d’altres per contribuir a la sostenibilitat de Mercapalma. Així, en aquesta primera fase s’instal·laran plaques solars fotovoltaiques a la coberta del Pavelló III, amb una potència de 100 kWp i amb una capacitat anual de producció de 157,21 MWh, l’energia generada de les quals serà consumida per les empreses adherides al projecte.

Pots consultar més informació sobre aquest projecte aquí.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad