Germanes Buades
actualitatParticipam a la convocatòria del Premi Mercapalma a les bones pràctiques de reciclatge
Premi Mercapalma a les bones pràctiques de reciclatge

Participam a la convocatòria del Premi Mercapalma a les bones pràctiques de reciclatge

Com empresa compromesa amb el medi ambient tant a nivel legal com per convicció i seguint els ODS de l’Agenda 2030, el nostre grau d’implicació és màxim amb les polítiques de reciclatge que impulsa Mercapalma. El foment d’hàbits i comportaments que afavoreixin el compliment de les normatives i contribueixin a la lluita contra el canvi climàtic es complementa en la monitorització per tal de verificar i identifcar les empreses que apliquen les millors pràctiques, reduint i reaprofitant els residus. 

A partir d’aquests resultats, es creen aquests premis que es lliuraran a mitjans de 2023, amb motiu del 50è aniversari de MERCAPALMA.

Més informació 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad