Germanes Buades
actualitatParticipam a la convocatòria del Premi Mercapalma a les bones pràctiques de reciclatge
Premi Mercapalma a les bones pràctiques de reciclatge

Participam a la convocatòria del Premi Mercapalma a les bones pràctiques de reciclatge

Com empresa compromesa amb el medi ambient tant a nivel legal com per convicció i seguint els ODS de l’Agenda 2030, el nostre grau d’implicació és màxim amb les polítiques de reciclatge que impulsa Mercapalma. El foment d’hàbits i comportaments que afavoreixin el compliment de les normatives i contribueixin a la lluita contra el canvi climàtic es complementa en la monitorització per tal de verificar i identifcar les empreses que apliquen les millors pràctiques, reduint i reaprofitant els residus. 

A partir d’aquests resultats, es creen aquests premis que es lliuraran a mitjans de 2023, amb motiu del 50è aniversari de MERCAPALMA.

Més informació 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad